maandag 19 maart 2012

Dag 121 Bloggers-blockDag lieve lezers,

Ik heb jullie gemist en misschien jullie mij ook een beetje. Het hebben van een blaasontsteking die maar niet wil wijken heeft mijn energie danig verminderd. Als side-effect brengt dit bij mij een bloggers-block teweeg; een kastje per dag kan ik nog net opbrengen, maar erover fotograferen, bewerken, uploaden en schrijven is iets waar ik op het moment gestrest van raak. Nou, dat is nooit de bedoeling geweest, natuurlijk.
Rustig aan doen is het motto (ik hoor mezelf zeggen 'volg je eigen spoor') en wat zo fijn is ...in dit project kan dat gewoon, want ik ben eigen baas en benadeel verder niemand.

De komende tijd doe ik mijn kastjes even in stilte, en wanneer ik weer opbloei horen jullie van me. Misschien af en toe, misschien weer dagelijks. Alles op zijn tijd.

Ondertussen, succes met jullie kastjes!
Nelleke

16 opmerkingen:

 1. Neem je tijd hoor! Ik vind het al knap dat je je kastjes wel door laat gaan. Beterschap hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je eigen tempo, dat is het belangrijkst. Beterschap en hopelijk tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nelleke!
  Ik hoop toch echt dat je wel weer terug komt hoor!!
  Ik heb de afgelopen week je hele(!) weblog gelezen, en me verbaasd over je doorzettingsvermogen, wat je hebt bereikt tot nu èn de inspiratie in zin (jawel!) dit teweeg brengt bij mij, en volgens mij niet bij mij alleen.
  Nu heb ik mijn blog voor vanalles, maar niet voor dit, dus heb ik besloten mijn kastje-per-dag project te delen incl. foto's op hyves! En eigenlijk is dat best even slikken, want tenslotte zijn dat geen vreemden...maar maar mensen die je echt kent en ziet.
  Maar destemeer stimulatie om door te zetten, en heerlijk om te weten dat ik de enige niet ben!
  Voor jou van harte beterschap, geniet van de zon!! En enorm bedankt namens mij! Ik heb zoons kamer uiygemest (was echt erg hoor, geloof me) en de koelkast en magnetron gedaan.
  En nu elke dag weer wat erbij...yeah!
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mis je nu al! Beterschap en groot gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. neem je rust maar kom vooral terug!! Je was voor mij een inspiratie!!!

   Verwijderen
 5. Net nu ik je blog ontdek! ;-)
  Beterschap en succes met de kastjes!
  Heb vanaf dag 1 alles gelezen en lees net ook dat ik niet de enige ben.
  Je foto's en spirit geven me net even dat duwtje in de rug dat ik nodig had, hup! Mijn projectje (ik doe ook onzichtbaar mee) is ook van start! Bij mij onder het motto; opgeruimd huis, opgeruimd hoofd. Hard nodig!

  Doe rustig aan (knap dat je lekker aan de slag blijft met je kastjes!!) en tot snel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zorg goed voor je zelf.
  Had vroeger ook veel last van blaasontstekingen en weet hoeveel energie het vreet.
  Veel zure dingen(vit. C en cranberry) nemen en veel drinken.

  Sterkte ermee.

  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nelleke, ik dacht vanmiddag nog: wanneer was het laatste kastje-per-dag blogbericht ook al weer? Ik wens je veel beterschap!
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap! Je inspireert mij ook enorm, en ik ga je berichtjes missen. Als je weer zover bent, dan zien we je wel weer verschijnen. Voor nu rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor nu eerst veel beterschap, al mistte ik je blogjes ook wel.. Maar je gezondheid gaat voorop!!
  Knap van je dat je toch door blijft zetten met je kastjes, ga zo door!!! En wij wachten geduldig tot de weer inspiratie vind om te bloggen!

  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nelleke, waar heb je de theepot van de foto gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat een leuke vraag. De theepot is van het merk GreenGate. Bij mij in de buurt zat een winkeltje die het verkocht. Google er maar eens op - er zijn ook webshops die het verkopen. Succes!

   Verwijderen
 11. Hallo Nelleke, Wat jammer! Ik hoop echt (daarin zit een heel stuk eigenbelang) dat je toch hier weer terug komt. Advies: blijf wel foto's maken, dat is alleen al voor jezelf mooi! En wie weet heb je soms zin toch wat foto's hier te plaatsen. Als geoefende rommelaars zien wij de verschillen wel hoor ;-) Met wat meer zonneschijn, we lopen allemaal toch ook op zonne-energie, komt het vast wel weer goed. Heb wel eens gelezen dat het heel belangrijk is veel (water of thee) te drinken als je opruimt. Het is meestal vooral loslaten en dat gaat beter als je veel vocht door je lijf laat stromen. Goed doorspoelen dus! Hopelijk heb je n beetje aan mijn huis- tuin- en keuken filosofie! Voor mij waren en zijn jouw blogverhalen enorm inspirerend. En tegelijkertijd bemoedigend dat het iedereen wel eens tegenzit. Klinkt raar, realiseer ik me nu. Hartelijke groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Go with the Flow!! Je eigen tempo en je eigen weg bepalen is het belangrijkste wat er is. En als daarbij hoort even een pas op de plaats en dus even niet bloggen, so be it! Je hebt me enorm geïnspireerd en ik zal toch regelmatig even bij je kijken. Maar neem je tijd en hopelijk voel je je snel weer beter want dat is waar het om draait. Lieve groetjes,
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beste Nelleke,
  Gezondheid gaat voor, dat sowieso.
  En bloggen moet geen verplichting worden, ook al heb je nog zoveel fans ;) Intussen halen we inspiratie uit het kastje per dag concept. Take care en tot ziens/blogs
  Gr. Maaike (stille meelezer, nog zonder blog)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam!