dinsdag 22 november 2011

Dag 47 Het servettenkastje.


Dit kastje is een ondiep kastje in mijn keuken. Het ligt volgestouwd met spullen. Op de bovenste plank liggen granen voor in de yoghurt. Daaronder slabbetjes, heel veel oude slabbetjes met vlekken en gaten. En op de onderste plank pakken met havermout, ons favoriete ontbijt.Zou best fijn zijn als dit kastje eens een metamorfose onderging. 
Dat gaat NU gebeuren!
Dit is de inhoud van de middelste plank. Hoe bestaat het, 
en dat voor een ondiep kastje.En dit... is wat eruit gaat. Hoera!
Het slabbetjes-tijdperk is hierbij definitief voorbij. Ik legde naast de 
kinderbordjes nog altijd een slabbetje om toeten en handen aan af te
vegen. Dit zag er niet erg stylish uit want ze waren ver over 
de houdbaarheidsdatum heen.
Dit is wat overblijft van de berg op tafel. De linker stapel mag bij de vaatdoekjes. Rechts liggen de netste 3 slabbetjes, die ik achterin het kastje bewaar - voor wanneer er kleine kindjes op bezoek komen.

In het midden ligt een verzorgde stapel rode doekjes die als servetten dienst gaan doen. Want zeg nou zelf, welk bordje hieronder ziet er leuker uit; links- met oud slapje, of rechts- met servet (en nog wel in dè nieuwe accentkleur van de keuken!).
Ik ben in ieder geval reuze trots op mijn kastje.

2 opmerkingen:

  1. Je inspireert enorm! Nu nog de stap nemen om te gaan beginnen. Maar wat je ergens zegt is waar: First things first, en niet naar de enorme berg met werk kijken. Nu nog in de praktijk brengen..! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Nelleke, keurig hoor! LOL, nee echt waar. Ik heb ook zo'n stapel van die slabben. Heb ze vrij weinig gebruikt, misschien straks nog als Marijn echt zelf gaat eten. Tot die tijd mogen ze blijven... Fijne avond, groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskwam!